شیائومی جایگاه دوم در عرضه ی گوشی های هوشمند را تصاحب کرد
مطمئنا اگر شما قصد خرید یک گوشی لاکچری و. البته با کیفیت را داشته باشید به سمت کمپانی اپل خواهید رفت چرا که علاوه بر کیفیت بالا دارای قیمت گزافی نیز میباشد و تمامی کاربران این کمپانی این مسئله را پذیرفته اند که با مبلغ کمتری می توانند یک گوشی مشابه از برندهای دیگر مثل سامسونگ هواوی و … را تهیه کنند آیا به دلیل سیستم عامل این کمپانی و سایر آپشن ها حاضر به پرداخت مبلغی چند برابر هستند
و خب این امر این مسئله را ثابت میکند که برندینگ چقدر میتواند در فروش یک محصول به قیمت گزاف و بالا موثر باشد البته کمپانی اپل همیشه رقبایی در زمینه ی فروش داشته که در لیست پرفروش ترین ها جایگاه بالاتری را نسبت به اپل اخذ می کردند مانند سامسونگ
اما اینبار علاوه بر سامسونگ نام یک کمپانی چینی را بالاتر از اپل میبینیم یعنی شیائومی!
خستین گوشی هوشمند شیائومی همزمان با آیفونs4 وارد بازار شد. ولی اکنون این شرکت، با گذشت تقریبا 10 سال و کسب عنوان اپل شرق یا اپل چینی، توانسته حتی از این برند نیز پیشی بگیرد. چرا که بر خلاف شرکت اپل گوشی های مقرون به صرفه وارد بازار می کند.
شرکت شیائومی یا پدیده دهه اخیر، به عنوان یکی از تولید کنندگان مطرح گوشی هوشمند، در سال 2010 با هدف طراحی گوشی هوشمند بسیار ارزان قیمت وارد بازار جهانی شد. آنچه که این شرکت را از بقیه متمایز می سازد؛ فلسفه این برند چینی می باشد: ارزان اما با کیفیت
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی شرکت تحقیقاتی Canalys ؛ برند چینی شیائومی، به عنوان دومین شرکت سازنده گوشی های هوشمند جهان در سه ماهه دوم سال 2021 معرفی شده است. این شرکت که در حال حاضر 17 درصد از بازار جهانی را به خود اختصاص داده است، بعد از سامسونگ با سهم 19 درصدی، در جایگاه دوم فروش گوشی های هوشمند جهان قرار گرفته است. اپل با 14 درصد، اوپو و ویو نیز با سهم های 10 درصدی جایگاه های بعدی را در اختیار دارند.
عرضه سالیانه محصولات هر پنج شرکت در سال گذشته افزایش داشته است که بیشترین میزان عرضه، متعلق به غول چینی با 83 درصد، سپس سامسونگ با 15 درصد و اپل تنها یک درصد می باشد. موفقیت چشمگیر این شرکت دلایل مختلفی دارد که در اینجا سعی می شود، بسیار مختصر به آن بپردازیم.
یکی از مهمترین دلایلی که سبب شده گوشی های شیائومی در مقایسه با رقیب نامداری چون سامسونگ هم بازار بهتری داشته باشند، مربوط به کیفیت کارها با قیمت ارزان تر می باشد.
استراتژی فروش شیائومی با استراتژی فروش برندهایی مانند سامسونگ و اپل نیز متفاوت است. مدیر عامل این شرکت معتقد است که قیمت های عرضه شده توسط این برندها متناسب با کیفیت و خدمات محصولاتشان نیست. به همین خاطر این شرکت برخلاف رقبایش حاشیه سود بالایی را برای خودش در نظر نمی گیرد.
بعد از اعمال تحریمهای هواوی از طرف آمریکا و عدم ارائه سرویس های گوگل در گوشی های این شرکت، درصد رشد این شرکت که حتی در سال 2019 از اپل پیشی گرفته بود، به میزان قابل توجهی کاهش پذیرفت و غول چینی توانست از این باگ ایجاد شده نهایت استفاده را ببرد و آن را متعلق به خود بکند.
شرکت شیائومی تلاش برای گسترش تجارت خارج از کشور خود در مناطقی از جمله اروپای غربی، آفریقا و آمریکای لاتین را افزایش داده است. ارزش بالا در مقابل بهای پرداختی مقرون به صرفه سبب شده است که این برند در مقایسه با رقبا همواره قیمت مناسب تری و طبیعتا بازار بهتری داشته باشد.
:: برچسبها:
شیائومی ,
تلفن همراه هوشمند ,
گوشی موبایل ,
تلفن همراه ,
رندباز ,
آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 466
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0